Контакт

КОНТАКТ

ул. Костурски Херои бр 4 1/2 Скопје, Македонија.

+389 (0)2 3061 002

+389 (0)2 3061 121
brankica.stojanovska@bmblogistic.com.mk

darko.pejkoski@bmblogistic.com.mk

ПОПОЛНЕТЕ ЈА КОНТАКТ ФОРМАТА

Стапете во контакт со нашиот тим дококлу имате било какви прашања и ќе Ви одговориме во најбрз можен рок.