Кариера

Во моментов немаме потреба од зголемување на персоналот. Доколку сепак сакате да бидете дел од нашиот тим можете вашите биографии да ги испратите преку формата за вработување или на следнава меил адреса career@bmblogistic.com.mk

ФОРМА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Вашето име (задолжително)

Вашето презиме (задолжително)

Вашиот емаил (задолжително)

Наслов (задолжително)

Вашата порака (задолжително)

CV (задолжително - pdf, doc или docx)

Дознајте повеќе за нас!