• ИСТОРИЈАТ И ПОЧЕТОЦИ
  Фирмата е основана во Скопје на 22.12.2003 година под името Elitte Mak. Денеска со новото име BMB Logisticрасполага со повеќе...

  Повеќе

 • НАШИОТ ТИМ
  Располагаме со професионални возачи кои овозможуваат навремена достава на вашите автомобили купени во Европа.

  Повеќе

 • СЕРТИФИКАТИ
  Поседуваме многубројни сертификати и лиценци.

  Повеќе

ЗАКАЖЕТЕ ТРАНСПОРТ

Со нетрпение чекаме да слушнеме и да разговараме за Вашиот транспорт. Стапете во контакт со нашиот тим дококлу имате било какви прашања и ќе Ви одговориме во најбрз можен рок.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Transport offers complete, customized solutions for all of your business storage needs.

Transport provides warehousing, fulfillment services, and transportation management across North America.

Transport began providing transportation solutions to Transport’s contract warehousing customers in the 1980s.

Transport offers a host of logistic management services and supply chain solutions.

Дознајте повеќе за нас!

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС

Збирен транспорт

Вршиме збирни транспорти од сите земји од Европа по поволни цени. Начинот на работа е според европски принципи.

Професионален кадар

Брза испорака и професионални возачи кои овозможуваат навремена достава на вашите автомобили купени во Европа.

ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

Hello world!
Freight Transport in Alaska: The Haul of the Wild
Reducing Freight Costs

СВЕДОШТВА

I’ve been happy with the services provided by Transport. Scooter Libby has been wonderful! He has returned my calls quickly, and he answered all my questions

I have always received good service from Transport. Timing and quality have always met my expectations and everything is communicated in a professional and timely manner.

I’ve been happy with the services provided by Construction LLC. Scooter Libby has been wonderful! He has returned my calls quickly, and he answered all my questions

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

 • HYUNDAI
 • KIA MOTORS
 • MITSUBISHI ELECTRIC
 • FIAT
 • HONDA
 • FORD
 • SKODA
 • VOLKSWAGEN
 • CITROEN